ANSI X12 

For dig, der handler med Nordamerika

ANSI X12 er den mest udbredte EDI-standard i USA og anvendes af en lang række virksomheder inden for mange forskellige industrier i hele Nordamerika. Standarden er en pendant til EDIFACT, som er meget udbredt i Europa. ANSI står for American National Standards Institute.

ANSI X12 dækker et utal af dokumenttyper

Du kan bruge ANSI X12 til at udveksle en lang række forskellige dokumenttyper inden for et utal af brancher. Standarden er for eksempel meget udbredt inden for medicinalindustrien og sundhedssystemet i USA, da der i USA er et lovkrav om en national standard for udveksling af elektroniske dokumenter inden for disse områder.

Kom godt i gang med ANSI X12

Hvis du har amerikanske samhandelspartnere og gerne vil i gang med ANSI X12, kan det være en rigtig god idé at få en erfaren EDI-partner med ombord. ANSI X12 har nemlig en meget kompleks og specialiseret syntaks og er ikke så ligetil at komme i gang med uden specialistviden. Med Bizbrains som din EDI-leverandør sikrer du dig blandt andet, at dine dokumenter opfylder alle krav, og at du anvender samme version af standarden som dine samhandelspartnere.

Hvad er fremtidsudsigterne for ANSI X12?

ANSI X12 er en meget stabil og udbredt EDI-standard. Selvom der sker meget på EDI-området, lever standarden derfor videre i bedste velgående.