Top BizTalk Logo

Dedikeret BizTalk konsulenthus

Hvis I overvejer at bruge Microsoft BizTalk Server som integrationsplatform, eller hvis I allerede har en BizTalk-løsning, I ikke får nok ud af, kan BIZbrains hjælpe jer videre. Vi er et konsulenthus med 100 % fokus på BizTalk og står til rådighed, uanset om I skal bruge konsulentbistand til jeres egen udviklings- eller driftsafdeling, eller om det gælder  et færdigudviklet system, leveret efter jeres specifikationer.  

 citat

Da vi koncentrer os fuldt ud om BizTalk, har vi stor erfaring med produktet og de beslægtede Microsoft-teknologier (SQL Server, WCF, SSIS osv.) fra det daglige arbejde hos vores kunder. Vi er sikre på, at vi kan bidrage positivt til en hvilken som helst opgave, der handler om at binde IT-systemer sammen.

Få hjælp efter behov

Hos BIZbrains kan I få konsulentbistand til både udvikling, undervisning, driftssupport, arkitekturvejledning og til indkøb af hardware og licenser, der relaterer til BizTalk. Vores mål er, at I får mest muligt ud af jeres BizTalk-løsning, og alt efter jeres behov hjælper vi jer med større projekter eller kommer forbi en time engang imellem.
Hvis I gerne vil have en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med BizTalk, så ring på tlf. 7070 1644, eller tag et kig på vores BizTalk helbredstjek.