Bizbrains Blog

Hold dig opdateret her 

Vil du holde dig opdateret med den nyeste viden?

Få gratis viden og konkrete råd.


90'erne har ringet - de vil have deres IT-arkitektur tilbage.

Er din IT-arkitektur én af dem, der kunne trænge til en modernisering? Tjek selv.

Azure: Opsætning af brugerdefinerede forbindelser for Logic Apps

Lær hvordan du helt grundlæggende opretter en brugerdefineret forbindelse til Logic Apps i Microsoft Azure med denne trin-for-trin-guide.

PEPPOL: Den nye internationale EDI-standard

Hvis din virksomhed handler med kunder og leverandører i udlandet, har du nu mulighed for at udveksle ordrer, fakturaer og andre elektroniske dokumenter både nemt, sikkert og billigt med den nye internationale EDI-standard PEPPOL.

ERP eller BOB? En ERP-sælgers bekendelser

Har du en holdning til, om dit ERP-system skal kunne løse alle opgaver, eller om du vil have det bedste system til hver opgave? Ellers kan du få det her.

PEPPOL kommer - du er klar!

En ny slags faktura indtager om kort tid Europa. Den hedder PEPPOL og er det europæiske svar på NemHandel. Er du klar, når det sker?

EDI forklaret fra bunden - 3 trin og du er klar

Hvis du er ny inden for EDI, kan det være vanskeligt at overskue alle delene. Her får du en helt lavpraktisk forklaring på, hvordan et simpelt EDI-scenarie fungerer.

Bizbrains køber andel i virksomhed

Bizbrains har købt en ejerandel i en virksomhed med rigtig gode EDI-løsninger, specielt til mindre og mellemstore kunder. Der er mange synergieffekter for vores kunder.

Hvad er NemHandel?

NemHandel er til fakturering af det offentlige i Danmark. Men det er også tit en god løsning til fakturering af private virksomheder.

EDI, nej tak

Der kan være gode grunde til at undgå EDI. Men nogle gange er grundene knap så gode. Vi ser på nogle af de mest almindelige.

Din store kunde siger EDI. Hvad siger du?

Når din kunde beder om EDI, kan det umiddelbart virke uoverskueligt, men med den rette indstilling kan det sagtens ende som en win win-situation.

Hvem vinder mest med EDI?

Med EDI er der færre fejl i ordreprocessen, men hvem har mest ud af det? Er det kunden eller leverandøren?

Få styr på elektronisk fakturering

Når man sender eller modtager mange fakturaer hver måned, kan standardisering og automatisering hjælpe. Læs her, hvad en offentlig virksomhed oplevede.

Alle chefer er IT-chefer

"Simplicity is prerequisite for realibility." Dette citat står skrevet på den allersidste side i bogen "Direktørens guide til IT-projekter der ikke må gå galt". Enkelhed er en forudsætning for pålidelighed - dette gælder i kode og processer, såvel som i organisationer og deres samarbejde.

GS1Trade Transact. EDI. Nemt. Billigt.

Hvis du skal i gang med EDI hurtigst og billigst muligt, bør du overveje en EDI-løsning baseret på GS1Trade Transact.

EDI wiki

Vi har samlet nogle af de begreber, du støder på, når du arbejder med EDI. Flere kommer til løbende.

EDI - Bliv et stærkere led i forsyningskæden

Du er et led i din kundes forsyningskæde. Her får du nogle tips og tricks til, hvordan EDI kan gøre dig til et stærkere led.

Hjælp – jeg skal bruge en EDI service provider

Et par gode råd til dig, der leder efter en EDI service provider. Bl.a. en liste over de mest brugte nordiske udbydere.

Digital Rejse 2020

Hvis 2020 skal være året, hvor din virksomhed tager på en digital rejse og endelig får styr på jeres IT-landskab, så har vi et par gode (rejse)tips til jer lige her