Dennis N. Zachariasen
Af
Dennis N. Zachariasen

Bizbrains har et tæt samarbejde med non-profit-organisationen GS1, der med over 9500 danske medlemmer er en af de mest toneangivende aktører inden for optimering af samhandel. GS1 er mest kendt for stregkoder og varenumre, som de har stået for de sidste 40 år.

GS1's danske afdeling har besluttet at udvide servicen over for medlemmerne med en række tilbud, som gør samhandelen lettere.

Disse services har fået navnet GS1Trade og omfatter pt. GS1Trade Exact, GS1Trade Sync, GS1Trade Image, GS1Trade Barcode og altså GS1Trade Transact, som er emnet for dette blogindlæg.

Fordele med GS1Trade Transact

Med GS1Trade Transact kan du nemmere og hurtigere end nogensinde udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler fra både danske og udenlandske kunder på tværs af brancher. Klik her for at se en YouTube-video, som illustrerer, hvordan det fungerer.

Med en oprettelse på kun 557,- og et årligt abonnement på 2.100,- er det billigt at komme i gang. Abonnementet inkluderer 480 sendte dokumenter årligt og forudsætter GLN-abonnement.

Hvis du vil hurtigst muligt ud over stepperne, kan du bruge GS1Trade Transact via den intuitive web-løsning. Er det vigtigt for dig at undgå manuel indtastning, har du mulighed for at opsætte integration med jeres ERP-/økonomisystem.

GS1Trade Transact understøtter en ordreproces med følgende dokumenter:

  • Ordre
  • Ordrebekræftelse
  • Følgeseddel
  • Faktura

Læs mere og tilmeld dig hos GS1.

GS1Trade Transact er udviklet i samarbejde mellem Bizbrains og GS1.

Vil du holde dig opdateret med den nyeste viden?

Få gratis viden og konkrete råd.