EDI_Portal_top

Få styr på EDI

Med EDI Portal håndterer I let virksomhedens elektroniske samhandel med andre virksomheder eller offentlige instanser.

EDI Portal sørger for, at forretningsdokumenterne bliver sendt og modtaget sikkert og i det rigtige format - og I kan følge dokumentets status via jeres online adgang.

De daglige EDI-opgaver, hvor I f.eks. sætter nye samhandelspartnere op, genfinder tidligere udvekslede dokumenter eller tjekker op på eventuelle fejl, er nemme at håndtere i EDI Portal. I kan vælge selv at stå for det, eller I kan "outsource" det til os eller jeres sædvanlige it-leverandør.

Hos jer eller hos os?

I kan få EDI Portal på to måder:

  • Den hostede model, hvor alt kører i vores datacenter.
  • On-site-modellen, hvor I har systemet installeret på jeres egne servere.

Den hostede EDI Portal er hurtig at komme i gang med og er den, der passer til de fleste behov. On-site-modellen er for dem, der sender og modtager rigtig mange forretningsdokumenter, og som samtidig har en kompetent IT-afdeling, der kan hjælpe i dagligdagen.

I har mulighed for undervejs at skifte fra den ene model til den anden.

Let at bruge – også til avancerede opgaver

Samtidig med, at EDI Portal er helt enkel og intuitiv at håndtere, kan I bruge portalen til selv de mest krævende EDI opgaver. Så uanset om I er en lille eller meget stor virksomhed, vil EDI Portal opfylde jeres behov. Det kan f.eks. være, I har brug for en løsning, der tager hensyn til flere forskellige slags moms, eller som imødekommer særlige krav til kryptering. Uanset opgaven kan I løse den med EDI Portal.

Alligevel er systemet intuitivt at bruge og det er ikke nødvendig at være IT specialist for at håndtere den daglige administration af EDI løsningen. Læs mere om EDI her.