Pressemeddelelse

07-05-2015

GS1 Denmark og BIZbrains har indgået partnerskab om at udvikle en moderne og brugervenlig internetservice, hvor virksomheder kan udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler med deres kunder.

GS1TradeTransact_logo

Relancering af LE@N som GS1Trade Transact

"I dag er vores EDI-platform kendt som LE@N og har 400 glade brugere. Men det er klart, at meget er sket med brugernes behov siden opstarten i år 2000. Hvor vi hidtil har optimeret på det eksisterende system, vurderer vi, at tiden nu er inde til at starte på en frisk, med en ny partner, så vi får udviklet den helt rigtige løsning til vores medlemmers behov," beretter Lars Kyed, administrerende direktør i GS1 Denmark.

"Det forventes, at LE@N relanceres som GS1Trade Transact i slutningen af 2015 med et minimum af tilpasning for eksisterende brugere – det er en høj prioritet for os i udviklingsarbejdet," pointerer Lars Kyed. "Relanceringen er en del af vores arbejde med at opdatere alle vores servicetilbud, så værdien og sammenhængen bliver tydeligere for vores medlemmer."

 

Brugernes fordele ved det nye GS1Trade Transact

Lars Kyed: "Vores brugere kan forvente en større brugervenlighed og et hurtigere system. Funktionsmæssigt vil servicen kunne bruges til at sende og modtage meddelelser både fra danske og udenlandske kunder på tværs af brancher. Og meget vigtigt: Man behøver ikke indtaste manuelt i systemet – brugerne kan opleve fuldautomatisk EDI fra eget ERP/økonomi-system. Dét har været efterspurgt, og vi ser frem til at kunne yde brugerne den service. Det bliver også muligt at forbedre samarbejdet med ens kunder ved elektronisk at udsende forsendelsesadvisering (despatch advice) til sin kunde inden leverancen."

 

BIZbrains som partner

"Vi valgte BIZbrains som partner i relanceringen af LE@N, fordi de har erfaringen, der skal til. BIZbrains er en anerkendt leverandør af integration og EDI-services og har en lang række af Danmarks store virksomheder som kunder. Deres platform er moderne og meget fleksibel, så fremtidige ønsker let vil kunne implementeres", fremhæver Lars Kyed.

Dennis Zachariasen fra BIZbrains udtaler: "Vi er stolte af at være valgt som leverandør af næste version af GS1's EDI-platform, og vi glæder os til at servicere de mange eksisterende og kommende kunder med en moderne og brugervenlig løsning, der helt sikkert vil lette det daglige arbejde med ordrehåndteringen."

 

Om GS1 Denmark

GS1 Denmark er en medlemsorganisation for over 7.500 danske virksomheder inden for bl.a. detailhandel, foodservice og sundhedssektoren. Vi er en af de mere end 111 nationale GS1-organisationer verden over, som tilsammen servicerer over 2 millioner medlemsvirksomheder fra 25 sektorer i 150 lande. Hele GS1 er en neutral og not-for-profit NGO, drevet for sine medlemmer.

GS1 hjælper med at opnå gennemsigtighed og effektivitet i hele forsyningskæden. Med standardiseret identifikation, stregkodemærkning og elektronisk datadeling kan alt nå sikkert frem til den rette modtager: Fra råvarer, produkter og forsendelser til data og elektroniske dokumenter. Sådan gør GS1 Standarder en forskel for forbrugere og virksomheder, som kan effektivisere, overholde lovgivning og opnå bedre kontakt med deres kunder.

Kontakt:

René Vallentin Pedersen, rpe@gs1.dk, telefon 39 27 85 27, www.gs1.dk

 

Om BIZbrains

BIZbrains blev stiftet i 2009 for at tilbyde virksomheder integrations- og EDI-løsninger på en moderne og brugervenlig platform

BIZbrains har haft stor succes med dette og er på de 6 år, der er gået siden starten, blevet en markant aktør på markedet med mange kunder inden for detailhandel, logistik og transport, byggemarkeder, produktion, lægemidler, energi og forsikring.

Kontakt:

Dennis Zachariasen, dnz@bizbrains.dk, telefon 70 70 16 44, www.bizbrains.dk