EDI nemt og billigt

Oprettelse 557,00
Årligt abonnement
2.100,00
Inkl. 480 sendte dokumenter årligt
Forudsætter GLN-abonnement

Nemmere end nogensinde at udveksle data med kunderne:

Ordre
Ordrebekræftelse
Følgeseddel
Faktura

EDI nemt og billigt

Med GS1Trade Transact kan du nemmere og hurtigere end nogensinde udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler fra både danske og udenlandske kunder på tværs af brancher.

Fuldautomatisk EDI fra eget ERP/økonomisystem er stærkt efterspurgt, og med GS1Trade Transact behøver du ikke længere at indtaste manuelt.

Fordele ved GS1Trade Transact

  • Send og modtag meddelelser på tværs af brancher
  • Fuldautomatisk EDI fra eget ERP/økonomi-system eller manuel indtastning
  • Send forsendelsesadvisering (despatch advice) til din kunde inden leverancen
  • Send faktura via NemHandel (OIOUBL)
  • Stor brugervenlighed
  • Hurtigt system

Kom hurtigt igang - med eller uden sammenkobling med økonomisystemet

Med en oprettelse på kun 557,- og et årligt abonnement på 2.100,- er det billigt at komme igang. abonnementet inkluderer 480 sendte dokumenter årligt og forudsætter GLN-abonnement. Hvis du vil hurtigst muligt ud over stepperne, kan du bruge GS1Trade Transact via vores intuitive web-løsning. Er det vigtigt for dig at undgå manuel indtastning fra dag 1, har du mulighed for integration med jeres ERP/økonomisystem.

Du kan læse mere og tilmelde dig hos GS1 her

Du er også meget velkommen til at kontakte GS1 på 39 27 85 27 eller info@gs1.dk, hvis du har yderligere spørgsmål om f.eks. fuldautomatisk EDI via integration med jeres ERP/økonomisysstem.

 

Gs1tradetransact Cta Orange

 

GS1Trade Transact er det nye LE@N

GS1Trade Transact er arvtageren til LE@N. Det er en moderne og brugervenlig internetservice, hvor virksomheder kan udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler med deres kunder. GS1Trade Transact er udviklet i samarbejde mellem BIZbrains og GS1.

GS1 Denmark er en organisation med over 7.500 danske virksomheder som medlemmer.

GS1 er en neutral non-profit NGO drevet for medlemmerne. GS1 understøtter gennemsigtighed og effektivitet i hele forsyningskæden. Om det er elektroniske dokumenter, data, produkter, råvarer eller noget helt femte. Med standardiseret identifikation, stregkodemærkning og elektronisk datadeling kan alt nå sikkert frem til de rette modtagere.