EDI forbinder virksomheder

EDI er et fælles sprog for IT-systemer, der gør din virksomheds IT-systemer i stand til at tale sammen med IT-systemerne hos dem, I arbejder sammen med.


EDI står for Electronic Data Interchange og betyder "elektronisk udveksling af data", eller, mere mundret, ”elektronisk samhandel”. De data, virksomhederne udveksler, er typisk forretningsdokumenter som:

  • fakturaer

  • ordrer

  • følgesedler

  • varekataloger

  • logistikdokumenter

Men det kan også være alle mulige andre slags dokumenter; der findes tusindvis af EDI-standard dokumenter, der dækker alt fra recepter til kontoudtog. Hvis der ikke findes et standard dokument, som dækker jeres behov, kan I definere jeres egne dokumenttyper.

Der findes en række EDI-standarder for dokumenttyper og formater. Nogle af de mest almindelige er EDIFACT, X12, Tradacoms og NemHandel (OIOUBL). Standarderne har forskellig udbredelse afhængig af brancher og geografi.

Kom i gang med EDI

EDI-løsningen fra BIZbrains hedder EDI Portal. EDI Portal understøtter alle dokumenttyper og alle formater, så uanset hvor i verden, jeres forretningspartnere befinder sig, og hvilken branche de er fra, vil EDI Portal gøre det let at få de elektroniske dokumenter til automatisk at flyde ind og ud af jeres IT-systemer.


Læs mere om EDI Portal

 

Hurtigt og billigt i gang med EDI - GS1Trade Transact

GS1ContentImageMed GS1Trade Transact kan du nemmere og hurtigere end nogensinde udveksle ordrer, fakturaer og elektroniske følgesedler fra både danske og udenlandske kunder på tværs af brancher.

Fuldautomatisk EDI fra eget ERP/økonomisystem er stærkt efterspurgt, og med GS1Trade Transact behøver du ikke længere at indtaste manuelt.

Læs mere om det nye system udviklet i samarbejde med GS1 her.

 

 

Se en kort film om hvad GS1Trade Transact kan gøre for dig: