Link
Automatisér dit dataflow

Med integrationsplatformen Link kan du automatisere dit informationsflow:

  • Internt mellem afdelinger og systemer

  • Eksternt med dine samhandelspartnere

Illustration

Skip de manuelle processer

Du kan bruge Link til at udveksle alle former for forretningskritisk information. Det kan være eksternt med dine kunder, leverandører og andre samhandelspartnere. Eller det kan være internt imellem din virksomheds forskellige afdelinger og IT-systemer.

Link varetager primært to opgaver:

  • Flytter information fra A til B (A og B kan være to forskellige virksomheder eller to forskellige systemer i samme virksomhed).
  • Oversætter informationen, så A og B forstår hinanden.

Du kan bruge Link, uanset hvilken information, du skal have flyttet, og uanset hvilke filformater du ønsker at sende og modtage i.

Nogle af dine mange muligheder med Link

  • Supply Chain-integration: Hold styr på dine leverandører, og øg dit salg. 
  • PIM-integration: Spar tid, og vær sikker på, dine produkter bliver præsenteret korrekt.
  • CRM-integration: Hold styr på kundedata på tværs af hele din organisation.
  • ERP-integration: Bliv mere agil, og øg din konkurrenceevne.
  • Lager-integration: Automatisér informationsudvekslingen mellem forretning og (evt. outsourcet) lager.
  • Hvad end du har brug for-integration: Dine muligheder er stort set uendelige, da du kan integrere alle former for løsninger med Link. Kontakt os og hør mere.

Spar tid, og øg datakvaliteten

Når du har Link, skal du ikke bruge kræfter på at ringe, maile og faxe informationer frem og tilbage med dine kunder og leverandører, eller mellem de forskellige afdelinger i din virksomhed. Og al den tid, I bruger i dag på at indtaste informationer fra Excelark, e-mails og udprintede dokumenter, kan I bruge på noget langt mere værdiskabende. Samtidig øger i datakvaliteten markant, fordi I slipper for de fejl, der uundgåeligt sker, når man håndterer data manuelt.

Er Governance vigtigt for jer?

Så er der endnu en grund til at investere i Link. Selvom du måske (ligesom vi) er ved at få pip af at høre om GDPR og øvrige sikkerhedskrav, så er det jo desværre nødvendigt at forholde sig til dem.

Med Link kan du få styr på selv de mindste detaljer vedrørende datasikkerhed. Dels kan I samle data centralt, så I ikke skal holde øje med alle mulige (og umulige) placeringer. Dels kan I styre helt præcis, hvem der har adgang til hvilke data, så ingen kan se eller røre ved noget, de ikke må. Læs mere om Link Governance.

Hvordan "virker" Link?

Helt skåret ud i pap, så fungerer Link ved at samle data (Master Data) og strukturere alle jeres integrationer.

I stedet for at integrere på kryds og tværs mellem jeres ERP og systemer til lager, produktion, webshop, HR og hvad I ellers har, bruger I Link som eneste integrationspunkt.

Det samme gælder, hvis I skal integrere mellem jeres ERP-system og tilsvarende systemer hos alle jeres mange kunder og leverandører.

På den måde bliver det meget lettere for jer at udskifte, opgradere eller tilføje systemer.

ARROW_Link

I skyen eller på egne servere - det er op til dig

Det står dig helt frit for, om du ønsker en hosted version af Link, eller om du foretrækker en installation i dit eget miljø, Vi hjælper dig med at komme godt i gang, uanset hvad du vælger.

God integration og høj datakvalitet er for alle

Er din virksomhed stor, lille eller noget midt imellem? Der findes en Link-version til alle – det er bare om at fortælle os, hvad dine behov er.

Kontakt os i dag, så vi kan høre mere om dine ønsker til en integrationsløsning, eller udfyld formularen med dine informationer, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

 

Kontakt mig