Events

Her kan du møde Bizbrains

Deltag i vores webinarer, og bliv klogere på integration, EDI og Master Data, eller stik forbi og sig hej til os på events rundt om i landet. Vi glæder os til at se dig.

Dennis N. Zachariasen

CCO & Partner i Bizbrains

WEBINAR

Hvorfor EDI?

Onsdag den 13. oktober kl. 08:30 - 08:55.

Dette webinar er til dig, der overvejer EDI, eller som måske allerede er i gang og gerne vil optimere dit EDI-setup. Bliv klogere, når vi tager fat på tre helt centrale spørgsmål om, hvornår EDI er god idé, og hvordan du bedst griber EDI-arbejdet an.

Dennis N. Zachariasen

Dennis N. Zachariasen

CCO & Partner i Bizbrains

 

Mikkel Iversen - Venzo Connect

Mikkel Iversen

Managing Director & Partner i Venzo_Connect

WEBINAR

API & EDI - Hvad er fremtiden for B2B-processer og -data?

Torsdag den 28. oktober kl. 9:00 - 9:45.

Skal du lave dine B2B-integrationer på den gode, gamle EDI-facon, eller skal du benytte en mere moderne tilgang, baseret på API'er?

Få konkrete tommelfingerregler til, hvornår du skal gøre det ene og det andet, så du kan træffe den rigtige beslutning i din fremtidige digitale samhandel. 

Få invitationer direkte i din indbakke

Til vores webinarer, seminarer, workshops og andre events kan du møde både vores egne og vores samarbejdspartneres eksperter og få masser af inspiration til en lettere digital hverdag.

Hvis du gerne vil inviteres med til den næste Bizbrains-event, skal du bare udfylde formularen her på siden. Så bliver du løbende opdateret med spændende nyt inden for EDI, integration og Master Data.

Vi glæder os til at få dig med på vores gæsteliste!

Kom på gæstelisten her!