Om Bizbrains
Integration accomplished.

Hvad er det, Bizbrains kan hjælpe med?

Hvis I er i fuld gang med at digitalisere og har fået IT-systemer som ERP, CRM, Webshop, WMS, BI o.s.v., er I måske stødt på udfordringer, når systemerne skal spille sammen?

Udfordringer som fx:

IT-folkene har travlt med at holde alle systemerne i luften

Når systemerne i jeres IT-landskab er forbundet på kryds og tværs med ad hoc-løsninger, går meget af IT-afdelingens arbejde med at holde sammen på tingene i stedet for at hjælpe forretningen med at skabe ny værdi for kunderne.

Forretningen har for meget manuelt arbejde

Når kollegerne i salg, indkøb, logistik o.s.v. skal have data fra det ene system til det andet, går der PDF- og Excel-gymnastik i den, og måske skal de endda taste og scanne. De bruger tiden på ting, der burde foregå automatisk.

Det er gode eksempler på udfordringer, vi løser for vores kunder – ofte ved hjælp af vores integrationsplatform, Link.

Vi deler vores erfaringer

Bizbrains er grundlagt på en brændende faglig interesse for IT-integration. Den dyrker vi sammen med vores kunder og andre interesserede på vores Master Classes i integration.

Hvis du vil inviteres med på den næste Master Class, skal du bare sige til.

 

"Vi valgte Bizbrains, fordi vi havde hørt godt om dem i vores netværk, og fordi de kun beskæftiger sig med integration. Det har vi ikke fortrudt! Vi stoler fuldt og fast på dem og regner dem for en vigtig strategisk leverandør."

Dennis Østergaard, Udviklingschef hos Syd Energi

 

Vi hjælper jer helt i mål

Hos Bizbrains er vi specialister i at hjælpe vores kunder helt i mål med interne og eksterne it-integrationsprojekter, og vores ekspertise kan klart og tydeligt aflæses i vores referenceliste. Vi har flere end 400 aktive kunder fordelt på mange forskellige brancher:

  • handel (dagligvarer, byggevarer m.m.)
  • bank
  • logistik
  • transport
  • produktion
  • forsikring
  • energi

Vi beskæftiger pt. mere end 50 medarbejdere, der servicerer vores kunder fra tre kontorer rundt om i landet.

Tekniske kompetencer

Vi er særligt stærke inden for B2B og Application Integration, herunder EDI, Master Data, API Management og udvalgte PIM-systemer.

Bizbrains er Microsoft Gold Partner og Nordens største Microsoft BizTalk-hus. Desuden driver vi et PEPPOL og et NemHandels end-point.