Tidligere events

Data & API'er

På dette webinar fortæller Solution Architect Dennis Zachariasen og data-ekspert Claus Eide, hvorfor det kan være en god idé at lagre nogle af sine data og processer i integrationslaget. Du kan også blive klogere på, hvorfor moderne integrationsarkitektur, som fx 3-lags-API'er, kan have stor gavn af data i integrationslaget, når Mikkel Iversen fra VENZO_connect sætter fokus på netop dette.

22. marts 2022

Best-of-Breed vs. Best-of-Suite

På dette webinar kan du blive klogere på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du kaster dig ud i et digitaliseringsprojekt - uanset om du vælger "best-of-breed" eller "best-of-suite"-vejen. Vores Solution Architect Dennis Zachariasen inviterede Business Director Jesper Lillelund fra Devoteam i studiet til en spændende snak om de to IT-strategiers fordele og ulemper.

01. februar 2022

API First?

På dette webinar sætter vi fokus på, hvad du skal være opmærksom på for at lave et godt API, hvad der kan gå galt, og hvordan du supporterer alle dine integrationer. Vi inviterede Torben Eilerskov fra BESTSELLER og Mikkel Iversen fra VENZO i studiet til en snak om, hvordan man sikrer, at "API-first"-strategien bliver en succes og ikke bare et mantra.

09. december 2021

En Black Friday logistikgyser?

Dette webinar er for dig, der arbejder med e-handel eller logistik, og som gerne vil sikre optimal integration mellem din virksomheds IT-systemer og en eventuel 3PL. Du kan også blive klogere på, hvordan en af Danmarks mest professionelle logistikpartnere DSV Prime Cargo arbejder med integrationer.

28. oktober 2021

API vs. EDI - hvad er fremtiden for B2B-processer og data?

Se vores webinar med VENZO og bliv klogere på, om du skal lave dine B2B-integrationer på den gode gamle EDI-facon, eller om du skal benytte en mere moderne tilgang, baseret på API'er.

13. oktober 2021

Hvorfor EDI?

Overvejer du at kaste dig over EDI, eller er du allerede i gang og vil gerne optimere dit EDI-setup? Bliv klogere på, hvornår EDI er en god idé, og hvordan du bedst griber EDI-arbejdet an, når Bizbrains' Solution Architect Dennis Zachariasen deler ud af sin erfaring og viden.

14. juni 2021

3 gode råd til at booste EDI-onboarding & support

Bliv klogere på, hvordan du kan reducere onboardingtiden af nye EDI-partnere. På dette webinar fortæller Lemvigh-Müller A/S, hvordan de har optimeret deres EDI-processer og i dag kan onboarde nye partnere, mens de endnu har dem i røret.

04. maj 2021

Solars nye B2B-setup - hør om overvejelserne og resultaterne

Da Solar ledte efter en B2B-integrationsløsning, der spillede optimalt sammen med deres SAP, gjorde de sig mange overvejelser. Hør om de vigtigste af dem, og hvilken løsning de er endt med.

16. marts 2021

EDI-onboarding - skal det virkelig tage så lang tid?

Dette webinar er for dig, der gerne vil optimere ikke kun dine egne, men også dine samhandelspartneres onboarding-processer, så I kan komme hurtigere i mål og i gang med jeres digitale samhandel.

09. februar 2021

API vs. EDI - hvad er fremtiden for B2B-integrationer?

Få en grundig introduktion til API'er og en historisk gennemgang af EDI. Sammen med integrationsekspert Claus Eide kan du i øvrigt dykke ned i det tekniske maskinrum i Microsoft Azure og se en demo af dokumentbaseret API.

11. december 2020

Et kig ind i Link

Dette webinar er for dig, der gerne vil se, hvordan vores integrationsplatform Link rent faktisk fungerer. Vores CTO Paw Pedersen demonstrerer konkrete funktioner i platformen i forhold til bl.a. partner-onboarding, support og andre centrale EDI-opgaver.