BizTalk
Vi tager ansvar

Som en af de mest erfarne og velrenommerede specialister inden for BizTalk tager vi ansvar for vores kunders løsninger på alle ledder og kanter, så I kan bruge tiden på det, der skaber mest værdi for jeres virksomhed.

  • Drift - vi sørger for, at jeres BizTalk-installation fungerer upåklageligt.
  • Udvikling - vi hjælper jer med integrationer til nye systemer og partnere.
  • Support - har I akut brug for hjælp, er vi der for jer 24/7.
  • Arkitektur - vi har fokus på at fremtidssikre jeres installation.

Største team af specialister i Norden

Vi er Nordens største team af specialister, som hver dag varetager driften for en bred vifte af større virksomheder - herunder flere C25-virksomheder.

Med BizTalk som vores kernekompetence og 30 dedikerede BizTalk-folk tilbyder vi at tage hånd om alle aspekter af jeres installation.

I og med at vi er Microsoft Gold Partner inden for integration, er vi blåstemplet som specialister, og I kan derfor trygt overlade jeres BizTalk-installation til os.

Illustration

Skalér op og ned efter behov - også med kort varsel

Når det kommer til fleksibilitet, er vi helt unikke. Da vi har mange specialiserede BizTalk-konsulenter, allokerer vi de ressourcer, der skal til i forhold til jeres aktuelle opgave.

I har mulighed for at skalere op og ned med kort varsel og kort fortalt få en skræddersyet aftale, der imødekommer jeres ønsker, krav og behov.

I får tilknyttet en erfaren Bizbrains-kollega som jeres faste holdepunkt i forhold til alle opgaver.

"Vi valgte Bizbrains som BizTalk-leverandør, fordi vi havde hørt godt om dem i vores netværk, og fordi de kun beskæftiger sig med integration. Det har vi ikke fortrudt! Vi stoler fuldt og fast på dem og regner dem for en vigtig strategisk leverandør."

Dennis Østergaard, Udviklingschef i Syd Energi

BizTalk og Azure

Hos Bizbrains ved vi, at fremtiden ligger i skyen. Derfor satser vi også stærkt på Microsofts Azure iPaaS, som er deres skybaserede teknologi til integration. Vi har løbende dialog med Microsoft omkring udviklingen af både deres eksisterende og kommende teknologier som f.eks. Logic Apps og API Management, sådan at vi kan rådgive og vejlede vores kunder bedst muligt.

Vi ønsker at være de bedste indenfor Azure-integration, og vi stræber hele tiden efter at holde vores Azure-eksperter opdateret om den nyeste udvikling på området. Men vi bestræber os også på at dele ud af vores viden og erfaringer, og vi afholder derfor jævnligt både Azure-seminarer og workshops for både vores kunder og andre integrations-interesserede.

Vi er med andre ord dybt optaget af integrationsstrategier og -arkitektur med afsæt i vores kunder, som vi ønsker at hjælpe på den bedst mulige måde hele vejen – også ud i fremtiden og ud i skyen.

Vil du læse mere om Bizbrains og Azure, så klik her.

Få et gratis servicetjek

Har du brug for at få set din BizTalk-løsning efter i sømmene, tilbyder vi et gratis og uforpligtende servicetjek. Kontakt os for nærmere aftale, og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Udfyld formularen her, så kontakter en af vores konsulenter dig snarest og aftaler et tidspunkt, hvor vi undersøger din installation grundigt og giver dig en rapport i hånden.

Ja, tak!

Gør op med BizTalk som black box

Vi ser ofte virksomheder befinde sig i en situation, hvor selv en mindre funktionsfejl på en integration giver anledning til frustration. Det er svært at finde fejlkilden og danne sig et overblik - og ingen tør rigtig pille ved systemet.

Med Bizbrains som fast leverandør på BizTalk bliver det lettere. Vores løsninger bliver lavet ensartede og er dermed lettere at vedligeholde, og hvis I ønsker det, kan vi installere vores portal, Link, ovenpå jeres BizTalk.

Med Link kan I lade kolleger, der ikke er BizTalk-kyndige, håndtere mange af de dagligdags opgaver og problemstillinger som partneropsætning og fejlsøgning.

Support 24/7

I kan tilkalde os 24/7, når og hvis behovet opstår. Vi er her for at løse jeres udfordringer for jer, således at I ikke skal bekymre jer om at have jeres egne BizTalk driftspecialister til rådighed hele tiden.

Vi tager ansvaret for driften - døgnet rundt, året rundt.