Master Data Management

Optimér dine dataudvekslingsprocesser

Du kan have mange forskellige krav til, hvordan dine systemer og afdelinger skal udveksle data. Nedenfor har vi illustreret to konkrete eksempler på, hvordan du kan forbedre dine dataudvekslingsprocesser ved hjælp af Master Data.

Du kan dog også forbedre mange andre processer ved at tænke Master Data ind i dem.

Det væsentlige er, at du med en Master Data-løsning fra Bizbrains får mulighed for at samle alle dine data ét sted (i Link Data Repository) og få "den sande version af data" skubbet ud til de forskellige systemer, der skal bruge dem.

Eksempel 1:

Når et modtagersystem skal afvente flere beskeder

Et eksempel kunne være, at I har et e-commercesystem, der skal foretage en bestemt handling, når det har modtaget data fra både jeres CRM, WMS og ERP – men ikke før det har fået besked fra alle tre systemer. Data Repository afventer så besked fra alle afsendersystemerne, og først når samtlige data er nået frem (og er kombineret efter dine regler) sendes de videre til dit e-commercesystem.

 

 

Eksempel 2:

Når et modtagersystem kræver beskeder i en bestemt rækkefølge

Et andet eksempel kan være, at modtagersystemet kræver at modtage beskeder i en anden rækkefølge, end de er sendt i. Det kan Data Repository styre.

 

 

Det kan naturligvis også være alle mulige andre typer af afsender- og modtagersystemer, og systemerne kan befinde sig enten internt i din virksomhed eller hos en ekstern partner.

Læs mere om, hvad du får med en Master Data-løsning fra Bizbrains. Eller kontakt os, og hør mere om mulighederne for at optimere dine dataudvekslingsprocesser med Master Data i din virksomhed.