Master Data Management
Få fuld kontrol

Med Master Data Management styrker du fundamentet for din forretning

Integration af jeres it-systemer kan med fordel kombineres med etablering af Master Data Management, som samler og strukturerer alle kunde-, produkt-, leverandør-, medarbejder-data m.fl. i ét system.

Datakvalitet og Master Data Management er fundamentet for enhver forretning og rummer et stort potentiale for forbedret indtjening.

Mange virksomheder indsamler stamdata, men dataene ligger typisk spredt i forskellige afdelinger og systemer, hvilket kan koste værdifuld tid og øge risikoen for fejl.

Fordelene ved at samle data i ét Master Data system og opbygge en fast struktur på tværs af systemer står i kø: I sikrer samme information i alle kanaler og systemer, reducerer ressourceforbrug, øger kontrollen, skaber overblik og sporbarhed m.m.

Mød vores master data guru

Book et møde med Claus, vores Master Data-guru, og kom direkte til sagen.

Claus har løftet de helt tunge master data-opgaver for mange af vores kunder.

Claus_haette.png

Bizbrains anbefaler Perfion PIM

Hvis du skal have styr på dine produkt-master data, skal du bruge et PIM-system. I et PIM-system samler du alle produktdata og kan nu bruge dem på alle kanaler: apps, publikationer, websites o.s.v.

Bizbrains er eksperter i PIM-systemet fra Perfion, som efter vores mening er et af de mest fleksible systemer på markedet.

perfion-logo.svg

GS1 og GDSN

Når du sælger dine varer til COOP, Salling Group, Rema 1000 og mange andre, skal du have dine vare-master data i en GDSN-database. I Danmark hedder databasen GS1Trade Sync, i Sverige er det Validoo - og der er 30 andre rundt om i verden. 

Bizbrains er med i GS1-partnerprogrammet og kan derfor hjælpe med både rådgivning og implementering.

Læs mere om GDSN hos GS1 Danmark

gs1-logo-svg.svg